1. Oliekachel
  2. Petroleumkachel Foetsie H-129

Petroleumkachel Foetsie H-129

4.5/5

Deze Petroleumkachel Foetsie H-129 is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Petroleumkachel Foetsie H-129 zijn 31 cm breedte, 36 cm hoogte en 31 cm lengte. 

Specificaties Petroleumkachel Foetsie H-129

Type heaterPetroleumkachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

Kleurrood | zwart | rvs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Petroleumkachel Foetsie H-129

Of je nu op een koude, vochtige dag op het water bent of je bevindt je in een winderige omgeving, de Petroleumkachel Foetsie H-129 zorgt ervoor dat je kajuit altijd warm en gezellig blijft. Deze kachel is ontworpen om tot wel 17 uur lang continu op de hoogste stand te branden, waardoor je kunt genieten van een constante bron van warmte, zelfs tijdens de langste zeiltochten. Deze kachel is niet alleen functioneel, maar ook praktisch. Bovenop de kachel is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld een ketel met warme dranken te plaatsen, zodat je altijd kunt genieten van een heerlijk warm kopje koffie of thee. Daarnaast is de kachel compatibel met de Technautic paraffine, wat zorgt voor een uiterst schone en geurloze verbranding. Het is echter belangrijk op te merken dat ruimtes waar deze kachel wordt gebruikt altijd voldoende geventileerd moeten worden. Dit zorgt voor een veilige omgeving en voorkomt de ophoping van schadelijke dampen. Met de Petroleumkachel Foetsie H-129 ben je verzekerd van warmte en comfort, waar je ook bent op het water.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Petroleumkachel Foetsie H-129

De Petroleumkachel Foetsie H-129 is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Petroleumkachel Foetsie H-129 wel of niet geschikt.

De Petroleumkachel Foetsie H-129 beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Petroleumkachel Foetsie H-129 is een Petroleumkachel. Het vermogen van deze Petroleumkachel Foetsie H-129 is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De Petroleumkachel Foetsie H-129 heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: .

De Petroleumkachel Foetsie H-129 is 31 cm breed, 36 cm hoog en 31 cm lang.

De plaatsing van de Petroleumkachel Foetsie H-129 is: Vrijstaand.