1. Oliekachel
  2. Tonysun petroleum kachel

Tonysun petroleum kachel

4.5/5

Deze Tonysun petroleum kachel is geschikt voor een ruimte tot 39 m². Je hebt de keuze uit 5 warmtestanden. De afmetingen van deze Tonysun petroleum kachel zijn 31 cm breedte, 35 cm hoogte en 31 cm lengte. 

Specificaties Tonysun petroleum kachel

Type heaterPetroleumkachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

Kleurrood | zwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Tonysun petroleum kachel

"In de meest barre weersomstandigheden biedt de Tonysun petroleum kachel de perfecte oplossing om warmte te creëren. Of je nu op een boot zit, gaat kamperen of gewoon op je terras wilt genieten van gezelligheid, deze draagbare kachel staat altijd voor je klaar. Met een indrukwekkende brandtijd van maar liefst 17 uur op de hoogste stand, hoef je je geen zorgen te maken dat de warmte snel zal afnemen. Wat deze kachel nog specialer maakt, is de handige bovenkant waar je een ketel of pot warm kunt houden. Zo kun je niet alleen genieten van een warme omgeving, maar ook van een heerlijk kopje thee of een warme maaltijd. Bovendien, dankzij de Technautic paraffine, brandt deze kachel schoon en zonder vervelende geurtjes. Het is belangrijk om te onthouden dat ruimtes waar deze kachel wordt gebruikt, altijd goed geventileerd moeten worden voor de veiligheid. Met de Tonysun petroleum kachel ben je altijd verzekerd van een comfortabele en warme omgeving, zelfs tijdens de meest ongunstige weersomstandigheden. Dus, waar wacht je nog op? Haal deze veelzijdige kachel vandaag nog in huis en geniet van de gezelligheid en warmte die hij te bieden heeft.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Tonysun petroleum kachel

De Tonysun petroleum kachel is geschikt voor ruimtes tot 39 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Tonysun petroleum kachel wel of niet geschikt.

De Tonysun petroleum kachel beschikt over 5 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Tonysun petroleum kachel is een Petroleumkachel. Het vermogen van deze Tonysun petroleum kachel is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De Tonysun petroleum kachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: .

De Tonysun petroleum kachel is 31 cm breed, 35 cm hoog en 31 cm lang.

De plaatsing van de Tonysun petroleum kachel is: Vrijstaand.