1. Oliekachel
  2. Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3

Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3

4.5/5

Deze Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3 is geschikt voor een ruimte tot 35 m². Je hebt de keuze uit 0 warmtestanden. De afmetingen van deze Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3 zijn 33 cm breedte, 52 cm hoogte en 44 cm lengte. 

Specificaties Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3

Type heaterPetroleumkachel
Vermogen2000 tot 2500 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3

De Propatech Petroleumkachel is een perfecte aanvulling op uw huis om de koude wintermaanden comfortabeler te maken. Deze compacte kachel is eenvoudig te bedienen en zorgt voor een snelle en efficiënte verwarming van uw ruimte. Met een verwarmingscapaciteit van 2400 watt kunt u genieten van een aangename warmte, zelfs in de meest kille omstandigheden. Wat deze petroleumkachel echt onderscheidt, is de regelbaarheid en omvalbeveiliging. U kunt de warmte-intensiteit aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur, waardoor u altijd de ideale temperatuur kunt behouden. Daarnaast is de kachel uitgerust met een omvalbeveiliging, wat betekent dat hij automatisch uitschakelt als hij per ongeluk omvalt, waardoor uw veiligheid te allen tijde wordt gewaarborgd. Met een verwarmingsbereik van 50-100 m3, wat overeenkomt met een vloeroppervlakte van maximaal 35 m2, kunt u deze kachel gebruiken in verschillende kamers in uw huis, zoals de woonkamer, slaapkamer of zelfs uw thuiskantoor. De Propatech Petroleumkachel biedt niet alleen warmte, maar ook stijlvol design en gebruiksgemak. Investeer vandaag nog in deze kachel en geniet van de gezelligheid en comfort die hij biedt tijdens de koude winterdagen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3

De Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3 is geschikt voor ruimtes tot 35 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3 wel of niet geschikt.

De Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3 beschikt over 0 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3 is een Petroleumkachel. Het vermogen van deze Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3 is 2000 tot 2500 watt.

De Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3 heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3 is 33 cm breed, 52 cm hoog en 44 cm lang.

De plaatsing van de Propatech Petroleumkachel kouskachel regelbaar met omvalbeveiliging 95m3 is: Vrijstaand.