1. Infraroodkachel
  2. Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming

Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming

4.5/5

Deze Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming zijn 60 cm breedte, 60 cm hoogte en 120 cm lengte. 

Specificaties Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

Kleur60X120 700Watt
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming

De Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming en verlichting is een innovatief product dat een prachtige toevoeging zal zijn aan elke badkamer of woonkamer. Deze spiegel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en modern ontworpen. Met zijn strakke lijnen en elegante uitstraling past hij perfect bij elk interieur. Deze spiegel is uitgerust met infraroodverwarming, waardoor hij niet alleen een helder en duidelijk spiegelbeeld biedt, maar ook een aangename warmte afgeeft. Dit maakt het ideaal voor gebruik in de badkamer, waar het comfort en ontspanning biedt tijdens het klaarmaken voor de dag of het nemen van een ontspannend bad. Daarnaast is het ook geschikt voor gebruik in de woonkamer, waar het niet alleen een functioneel item is, maar ook een decoratief element dat de sfeer in de ruimte verbetert. De spiegel is eenvoudig te monteren aan de wand met behulp van de meegeleverde onzichtbare bevestigingsbeugel, waardoor hij naadloos opgaat in de omgeving. Bovendien kan de led-verlichting afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld met een schakelaar achter het paneel, waardoor u de mogelijkheid heeft om de sfeer in de kamer aan te passen aan uw behoeften. Kortom, de Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming en verlichting is een hoogwaardig product dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming

De Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming wel of niet geschikt.

De Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming is 500 tot 1000 watt.

De Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming is 60 cm breed, 60 cm hoog en 120 cm lang.

De plaatsing van de Quality Heating Spiegel met infraroodverwarming Spiegel met verlichting Badkamerspiegel Infrarood verwarming is: Wandmontage.