1. Infraroodkachel
  2. Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand

Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand

4.5/5

Deze Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand is geschikt voor een ruimte tot 7 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand zijn 80 cm breedte, 60 cm hoogte en 20 cm lengte. 

Specificaties Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurZonder thermostaat
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand

Wilt u uw ruimte energiezuinig verwarmen op een plaatselijke manier? Dan is het Vultec infrarood verwarmingspaneel perfect voor u. Met een vermogen van slechts 450W zorgt dit paneel voor een behaaglijke en efficiënte warmte. Maar dat is nog niet alles! U ontvangt ook een handige plug-in thermostaat, waarmee u het paneel kunt bedienen via de SmartLife app. Met deze app kunt u verschillende programma's en tijden instellen, zodat u altijd kunt genieten van de warmte op de momenten dat u dat wilt, zonder dat u het hele huis hoeft te verwarmen. Het Vultec infrarood verwarmingspaneel is niet alleen energiezuinig, maar ook erg stijlvol. Het vrijstaande design maakt het paneel gemakkelijk te plaatsen in elke ruimte. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of kantoor is, dit paneel past overal perfect bij. Daarnaast is het paneel ook nog eens zeer veilig in gebruik. Door de infraroodtechnologie wordt de warmte gelijkmatig verspreid, zonder dat het paneel zelf heet wordt. Zo kunt u altijd genieten van een aangename warmte, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verbrandingen of andere ongelukken. Met het Vultec infrarood verwarmingspaneel haalt u niet alleen een efficiënte en stijlvolle verwarming in huis, maar ook een slimme oplossing. Dankzij de SmartLife app kunt u het paneel eenvoudig bedienen en uw energieverbruik optimaliseren. Zo bespaart u niet alleen geld, maar ook het milieu.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand

De Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand is geschikt voor ruimtes tot 7 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand wel of niet geschikt.

De Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand is 0 tot 500 watt.

De Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand is 80 cm breed, 60 cm hoog en 20 cm lang.

De plaatsing van de Vultec Infrarood Verwarmingspaneel- Elektrische verwarming Vrijstaand is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage.