1. Infraroodkachel
  2. Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met

Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met

4.5/5

Deze Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met is geschikt voor een ruimte tot 15 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met zijn 300 cm breedte, 130 cm hoogte en 680 cm lengte. 

Specificaties Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurZwart Zilver
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met

De Veito CH1200RT is een onmisbare toevoeging aan jouw huisinterieur. Met zijn oogstrelende ontwerp en compacte formaat past deze infrarood elektrische kachel perfect in elke ruimte. Of je nu wilt genieten van een warme avond in de woonkamer of wat extra warmte nodig hebt in de slaapkamer, deze kachel zorgt altijd voor een aangename temperatuur. Wat deze kachel echt bijzonder maakt, is zijn energiezuinige karakter. Dankzij de carbon infrarood technologie verwarmt hij efficiënt en effectief, waardoor je minder energie verbruikt. Met de handige afstandsbediening kun je eenvoudig de gewenste warmtestand selecteren. Kies tussen de twee warmtestanden en pas de intensiteit aan jouw behoeften aan. Naast zijn prachtige design en energiezuinigheid biedt de Veito CH1200RT ook nog eens een hoge capaciteit. Hij kan moeiteloos grote ruimtes verwarmen, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabele omgeving. Verder zorgt de ingebouwde beveiliging ervoor dat de kachel automatisch uitschakelt bij oververhitting, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over veiligheid. Met de Veito CH1200RT haal je niet alleen een functioneel apparaat in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Geniet van de warmte en het comfort dat deze kachel biedt, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met

De Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met is geschikt voor ruimtes tot 15 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met wel of niet geschikt.

De Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met is 1000 tot 1500 watt.

De Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met is 300 cm breed, 130 cm hoog en 680 cm lang.

De plaatsing van de Veito CH1200RT- Zeer handzame en energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel met is: Vrijstaand.