1. Infraroodkachel
  2. Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming

Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming

4.5/5

Deze Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming is geschikt voor een ruimte tot 45 m². Je hebt de keuze uit 5 warmtestanden. De afmetingen van deze Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming zijn 33 cm breedte, 47 cm hoogte en 43 cm lengte. 

Specificaties Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming

De Herzberg HG-8073 is een krachtige infraroodverwarming met een kastontwerp. Met zijn 6 kwartselementen en een vermogen van 1500W zorgt deze verwarming voor een snelle en efficiënte opwarming van elke ruimte. Binnen slechts 4 seconden creëert hij een aangename warmte die u direct kunt voelen. De HG-8073 beschikt over 4 verwarmingsmodi, waaronder een hoge vermogensmodus waarbij alle 6 kwartselementen actief zijn en de warmte snel verspreid wordt. Daarnaast is er een lage modus met 4 kwartselementen voor een iets langzamere verwarming en een energiebesparende modus die alleen geactiveerd wordt wanneer de omgevingstemperatuur onder de 19°C daalt. U kunt de temperatuur eenvoudig aanpassen naar uw eigen voorkeur, van 10°C tot 32°C. Deze infraroodverwarming is uitgerust met een handig digitaal LED-display aan de voorzijde, waarop u de huidige temperatuur, het vermogen, de modus, de ventilatorsnelheid en de timer kunt aflezen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de instellingen gemakkelijk aanpassen, zonder dat u op hoeft te staan. De behuizing van de HG-8073 blijft koel, wat ervoor zorgt dat u zich niet kunt branden aan de verwarming. Veiligheid staat voorop bij de Herzberg HG-8073. Hij is voorzien van een automatische uitschakelfunctie die geactiveerd wordt bij kantelen of overver.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming

De Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming is geschikt voor ruimtes tot 45 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming wel of niet geschikt.

De Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming beschikt over 5 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming is 1000 tot 1500 watt.

De Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming is 33 cm breed, 47 cm hoog en 43 cm lang.

De plaatsing van de Herzberg HG-8073 Cabinet Quarts Infrared Heater Infraroodverwarming is: Vrijstaand.