1. Infraroodkachel
  2. Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar

Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar

4.5/5

Deze Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar is geschikt voor een ruimte tot 28 m². Je hebt de keuze uit 100 warmtestanden. De afmetingen van deze Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar zijn 2.50 cm breedte, 110 cm hoogte en lengte. 

Specificaties Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

Kleurwit
PlaatsingWandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar

Het Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar is een innovatieve toevoeging aan elk interieur. Met zijn strakke ontwerp en gladde witte afwerking voegt dit paneel niet alleen warmte toe aan de ruimte, maar ook een vleugje stijl. Het is gemakkelijk te monteren aan het plafond, waardoor het een ideale keuze is voor zowel thuis als op kantoor. Wat dit product echt uniek maakt, is de geïntegreerde LED-sfeerverlichting. Met een eenvoudige druk op de knop kun je de kleur van de verlichting aanpassen aan je stemming en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een 'koud wit' licht om je productiviteit te verhogen of een 'warm wit' licht om een gezellige sfeer te creëren, dit paneel heeft het allemaal. Daarnaast is dit infrarood verwarmingspaneel ook dimbaar, zodat je de warmte kunt regelen naar jouw voorkeur. Of je nu op zoek bent naar een subtiele warmte op koude winterdagen of een intense warmte na een lange dag, dit paneel biedt de perfecte oplossing. Met zijn energiezuinige werking en efficiënte verwarmingstechnologie, is dit paneel niet alleen goed voor jouw comfort, maar ook voor het milieu. Kortom, het Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar is een must-have product voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Voeg warmte en sfeer toe aan.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar

De Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar is geschikt voor ruimtes tot 28 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar wel of niet geschikt.

De Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar beschikt over 100 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar is 500 tot 1000 watt.

De Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar is 2.50 cm breed, 110 cm hoog en lang.

De plaatsing van de Verwarmbewust Infrarood Verwarmingspaneel met VerlichtingDimbaar is: Wandmontage, Plafondmontage.