1. Infraroodkachel
  2. KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande

KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande

4.5/5

Deze KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande zijn breedte, 88 cm hoogte en 100 cm lengte. 

Specificaties KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

KleurSpiegel - 500W
Plaatsing

Omschrijving van de KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande

De KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande is een veelzijdig en praktisch apparaat dat u helpt om uw kamers op een efficiënte en comfortabele manier te verwarmen. Met het flexibele 2-in-1 ontwerp kunt u dit verwarmingspaneel zowel staand gebruiken als aan de muur bevestigen, waardoor het perfect is voor elke ruimte in uw huis. Dit verwarmingspaneel heeft een breed temperatuurbereik en wordt geleverd met een thermostaat, zodat u de temperatuur precies kunt instellen zoals u dat wilt. De zachte infraroodwarmte zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmteverspreiding in de kamer. U kunt ook kiezen uit meerdere bedieningsopties, waaronder een handige timerfunctie, zodat u de verwarming kunt instellen op de gewenste tijd en duur. Naast zijn uitstekende prestaties is deze elektrische kachel ook zeer energie-efficiënt, waardoor u kunt besparen op uw energierekening. Het heeft een spatwaterbescherming en oververhittingsbeveiliging, waardoor het veilig in gebruik is. Bovendien is dit verwarmingspaneel allergievriendelijk en is het gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een duurzame constructie die perfect past bij kamers van verschillende afmetingen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande

De KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande wel of niet geschikt.

De KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande is breed, 88 cm hoog en 100 cm lang.

De plaatsing van de KESSER® Elektrische KachelInfrarood Verwarmingspaneel Infraroodverwarming Energiebesparing 2-in-1 Staande is: .