1. Infraroodkachel
  2. Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming

Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming

4.5/5

Deze Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming is geschikt voor een ruimte tot 12 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming zijn 100 cm breedte, 55 cm hoogte en 55 cm lengte. 

Specificaties Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage, Wandcontactdoos

Omschrijving van de Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming

Het Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming is een revolutionair product dat zorgt voor een warme en comfortabele ervaring. Dit paneel is speciaal ontworpen om de persoon te verwarmen in plaats van de hele ruimte, waardoor het energiezuinig en efficiënt is. Met behulp van geavanceerde infraroodtechnologie straalt het paneel aangename warmte uit, waardoor je je direct ontspannen en behaaglijk voelt. Een uniek kenmerk van het Dyronics Smart Infrarood paneel is de Smart APP-functionaliteit. Met de bijbehorende app kun je het paneel eenvoudig bedienen en aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Stel de gewenste temperatuur in, pas de verwarmingsduur aan en creëer de perfecte ambiance in elke kamer. Bovendien kun je het paneel op afstand bedienen, zodat je altijd thuiskomt in een warme en gastvrije omgeving. Het Dyronics Smart Infrarood paneel heeft ook een snelle opwarmtijd van slechts 15 minuten. Dit betekent dat je snel kunt genieten van de warmte zonder lang te hoeven wachten. Daarnaast is het paneel gemaakt van hoogwaardig glas, wat niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, maar ook bijdraagt aan de duurzaamheid en efficiëntie van het product. Kortom, met het Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming geniet je van een luxueuze en gepersonaliseerde warmte-ervaring in elke ruimte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming

De Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming is geschikt voor ruimtes tot 12 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming wel of niet geschikt.

De Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming is 500 tot 1000 watt.

De Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming is 100 cm breed, 55 cm hoog en 55 cm lang.

De plaatsing van de Dyronics Smart Infrarood paneel Glas Smart APP -Verwarming is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage, Wandcontactdoos.

Vergelijk met andere kachels