1. Infraroodkachel
  2. VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler

VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler

4.5/5

Deze VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler is geschikt voor een ruimte tot 6 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler zijn 94 cm breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingWandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler

De VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler is de perfecte oplossing om binnenruimtes en (semi-)gesloten buitenruimtes op een efficiënte manier te verwarmen. Deze infraroodstraler maakt gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor hij geschikt is voor zoneverwarming in verschillende ruimtes zoals de huiskamer, bedrijfshal, serre, veranda, overdekte balkons, terrassen en zelfs tenten. Deze infrarood verwarmingselementen hebben niet alleen een modern design, maar ook een neutrale kleur die in elke ruimte past. Ze zijn zeer eenvoudig te installeren en aan te sluiten, waardoor je binnen de kortste keren kunt genieten van de warmte die ze bieden. De VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler is niet alleen efficiënt en praktisch, maar ook energiezuinig. Hij verwarmt namelijk direct de objecten en mensen in de ruimte, in plaats van de lucht, waardoor er geen energie verloren gaat. Daarnaast is deze infraroodstraler ook nog eens veilig in gebruik. Hij heeft namelijk een ingebouwde oververhittingsbeveiliging en is bestand tegen vocht, stof en vuil. Hierdoor kun je de HeatBar overal gebruiken, zelfs in vochtige of stoffige omgevingen. Met de VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler haal je een krachtige en betrouwbare verwarmingsoplossing in huis, die zorgt voor een aangename warmte in elke ruimte waar je.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler

De VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler is geschikt voor ruimtes tot 6 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler wel of niet geschikt.

De VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler is 1000 tot 1500 watt.

De VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler is 94 cm breed, hoog en lang.

De plaatsing van de VH Smart HeatBar infrarood verwarming hoge temperatuur straler is: Wandmontage, Plafondmontage.