1. Elektrische kachel
  2. V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart

V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart

4.5/5

Deze V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart zijn 11 cm breedte, 26.2 cm hoogte en 10.3 cm lengte. 

Specificaties V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart

Type heaterKeramische kachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

KleurZwart | Goud
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart

De V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en energiezuinige manier om warmte te creëren in hun kantoor, slaapkamer of woonkamer. Met zijn krachtige 500W verwarmingselement kan deze kachel moeiteloos jouw complete kamer heerlijk verwarmen, zonder dat je de centrale verwarming aan hoeft te zetten. Deze elektrische kachel is niet alleen zeer effectief, maar ook zeer stijlvol. Het moderne en slanke ontwerp in de elegante kleur zwart past perfect bij elk interieur. Of je nu een traditionele of moderne inrichting hebt, deze ventilator kachel zal zeker een aanwinst zijn voor jouw huis. Daarnaast is deze kachel ook erg gebruiksvriendelijk. Met zijn eenvoudige bedieningspaneel kun je gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen en de ventilatorsnelheid aanpassen. Daarnaast is hij ook voorzien van een oververhittingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Kortom, de V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak in combinatie met stijlvol design.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart

De V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart wel of niet geschikt.

De V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart is een Keramische kachel. Het vermogen van deze V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart is 11 cm breed, 26.2 cm hoog en 10.3 cm lang.

De plaatsing van de V&M Home-Elektrische Ventilator Kachel-500W-Elektrische verwarming-Zwart is: Vrijstaand.