1. Elektrische kachel
  2. Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging

Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging

4.5/5

Deze Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging zijn 20.60 cm breedte, 29 cm hoogte en 16.10 cm lengte. 

Specificaties Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurGrijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging

De Tristar Elektrische Kachel KA-5038 is de perfecte metgezel voor uw campingavonturen. Of u nu in uw caravan, voortent of onder de luifel bent, deze kachel zorgt ervoor dat u kunt genieten van het buitenleven, zelfs tijdens koude dagen. Met zijn drie instelbare standen en een krachtig vermogen van 1500 Watt, kunt u altijd rekenen op een aangename warmte. Maar dat is nog niet alles. Deze kachel is ook ontworpen met uw veiligheid in gedachten. Dankzij de omvalbeveiliging hoef u zich geen zorgen te maken als de kachel per ongeluk wordt omgestoten. En met de oververhittingsbeveiliging kunt u met een gerust hart genieten van de warmte, zonder u zorgen te maken over oververhitting. Met de Tristar Elektrische Kachel KA-5038 haalt u niet alleen een krachtige en veelzijdige kachel in huis, maar ook een apparaat dat uw veiligheid waarborgt. Dus waar wacht u nog op? Geniet van de buitenlucht en blijf warm en comfortabel met deze fantastische elektrische kachel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging

De Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging wel of niet geschikt.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging is 20.60 cm breed, 29 cm hoog en 16.10 cm lang.

De plaatsing van de Tristar Elektrische Kachel KA-5038 Ventilatorkachel Met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging is: Vrijstaand.