1. Elektrische kachel
  2. Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater

Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater

4.5/5

Deze Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater zijn 20 cm breedte, 20 cm hoogte en 20 cm lengte. 

Specificaties Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater

Type heaterKeramische kachel
Vermogen500 tot 1000 watt, 1000 tot 1500 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater

De Keramische Elektrische Kachel van Aironexe is een revolutionair verwarmingsapparaat dat is ontworpen om jouw huis in alle opzichten comfortabeler te maken. Met de nieuwste technologie en een scala aan ongeëvenaarde kenmerken, is deze kachel een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing. Deze elektrische kachel maakt gebruik van keramische verwarmingselementen, die snel en gelijkmatig warmte verspreiden in de ruimte. Hierdoor hoef je nooit meer te wachten op een warme en gezellige omgeving. Bovendien is deze kachel uitgerust met een geavanceerde kachelventilator, die de warmte efficiënt naar elke hoek van de kamer verspreidt. Dit zorgt voor een gelijkmatige en aangename temperatuur, waardoor je optimaal kunt genieten van je vrije tijd. Naast zijn indrukwekkende prestaties, biedt deze elektrische kachel ook gemoedsrust. Met een ingebouwde oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakelfunctie bij omvallen, kun je met een gerust hart genieten van de warmte die deze kachel biedt. Bovendien is hij compact en draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste ruimte in je huis. Met de Keramische Elektrische Kachel van Aironexe ben je verzekerd van een comfortabele en veilige verwarmingservaring, elke dag weer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater

De Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater wel of niet geschikt.

De Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater is 500 tot 1000 watt, 1000 tot 1500 watt.

De Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater is 20 cm breed, 20 cm hoog en 20 cm lang.

De plaatsing van de Keramische Elektrische Kachel van Aironexe Kachelventilator Kachel Electrisch- Verwarming Elektrisch Heater is: Vrijstaand.