1. Elektrische kachel
  2. TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P

TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P

4.5/5

Deze TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P is geschikt voor een ruimte tot 123 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P zijn 20.50 cm breedte, 37.80 cm hoogte en 16 cm lengte. 

Specificaties TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P

Type heaterKeramische kachel
Vermogen2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt

 

KleurGrijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P

De TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P is een veelzijdige verwarming die overal kan worden gebruikt. Het unieke aan dit apparaat is dat het geen zuurstof verbruikt en geen schadelijke verbrandingsgassen produceert tijdens het verwarmingsproces. Dit maakt het veilig om te gebruiken in ruimtes waar mensen aanwezig zijn, zoals slaapkamers, kantoren of woonkamers. Deze keramische kachel maakt gebruik van duurzame keramische verwarmingselementen, die veel minder gevoelig zijn voor slijtage dan traditionele hittedraden. Dit betekent dat de kachel sneller en efficiënter opwarmt en een langere levensduur heeft. Bovendien zorgt de keramische technologie voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor er geen koude plekken in de kamer ontstaan. Met de TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P kunt u genieten van een aangename en comfortabele warmte, zelfs tijdens koude winterdagen. Het compacte en stijlvolle ontwerp past in elk interieur en de kachel is eenvoudig te bedienen met de handige draaiknoppen. Daarnaast beschikt het apparaat over verschillende veiligheidsfuncties, zoals een oververhittingsbeveiliging en een kantelbeveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke gevaren. Investeer in deze betrouwbare keramische kachel en geniet van een heerlijk warme omgeving!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P

De TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P is geschikt voor ruimtes tot 123 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P wel of niet geschikt.

De TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P is een Keramische kachel. Het vermogen van deze TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P is 2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt.

De TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Ja.

De TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P is 20.50 cm breed, 37.80 cm hoog en 16 cm lang.

De plaatsing van de TROTEC Keramische elektrische kachel TDS 20 P is: Vrijstaand.