1. Infraroodkachel
  2. TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen

TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen

4.5/5

Deze TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen is geschikt voor een ruimte tot 56 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen zijn 10 cm breedte, 100 cm hoogte en 57 cm lengte. 

Specificaties TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurManhattan
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen

De TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan is het perfecte product om comfort en warmte in elke kamer te garanderen. Met behulp van lange infraroodgolven, gegenereerd door de verwarming van koolstofvezel, zorgt deze radiator voor een aangename en thermisch comfortabele omgeving. Wat dit paneel echt speciaal maakt, is de hoge thermische geleidbaarheid van koolstofvezel, waardoor u het energieverbruik kunt verminderen en geld kunt besparen op uw verwarmingskosten. In tegenstelling tot traditionele radiatoren, verwarmt dit flexibele paneel niet direct de lucht, maar in plaats daarvan verwarmt het de objecten eromheen en het menselijk lichaam. Dit heeft een gunstig effect op de bloedcirculatie, wat leidt tot een verbeterd gevoel van welzijn. Bovendien is dit paneel ontworpen met het oog op stijl en functionaliteit. Met de TRIO design 2 Manhattan voegt u een vleugje elegantie en moderniteit toe aan uw interieur. De afmetingen van het paneel zijn perfect afgestemd op de behoeften van uw kamer, waardoor het naadloos in elke ruimte past. Kies voor de TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan en geniet van het beste van warmte en design.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen

De TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen is geschikt voor ruimtes tot 56 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen wel of niet geschikt.

De TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen is 0 tot 500 watt.

De TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen is 10 cm breed, 100 cm hoog en 57 cm lang.

De plaatsing van de TRIO Infrarood, flexibel verwarmingspaneelTRIO design 2 Manhattan, afmetingen is: Wandmontage.