1. Convectorkachel
  2. Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening

Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening

4.5/5

Deze Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening zijn 26 cm breedte, 83 cm hoogte en 26 cm lengte. 

Specificaties Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening

Met de Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening verwarm je jouw woning op een gemakkelijke en energiezuinige manier, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een hoge gasrekening. Deze kachel zorgt voor een gelijkmatige en effectieve warmteverdeling dankzij de oscillatiefunctie van 80 graden. Je kunt de kachel eenvoudig bedienen via het LED-touch-display en handmatig de gewenste temperatuur instellen, variërend van 15ºC tot 35ºC. Daarnaast is deze kachel uitgerust met een geïntegreerde stoffilter, waardoor onnodige stofverspreiding wordt voorkomen en de ruimte schoon blijft. De krachtige DC-motor van de kachel werkt vrijwel geruisloos, zodat je geen last hebt van storende geluiden. Dankzij het langwerpige en ruimtebesparende design past de kachel moeiteloos in ieder interieur. Bovendien beschikt de kachel over een kantelbeveiliging en dubbele beveiliging tegen oververhitting, wat zorgt voor veilig en verantwoord gebruik. Met de bijgeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over de kachel, zodat je de temperatuur en andere instellingen gemakkelijk kunt aanpassen zonder op te staan. Kortom, de Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening is de ideale keuze om jouw woning op een.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening

De Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening wel of niet geschikt.

De Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening is 26 cm breed, 83 cm hoog en 26 cm lang.

De plaatsing van de Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie EnergiezuinigMet Afstandsbediening is: Vrijstaand.