1. Convectorkachel
  2. Adax Neo NP Paneelverwarming- 8

Adax Neo NP Paneelverwarming- 8

4.5/5

Deze Adax Neo NP Paneelverwarming- 8 is geschikt voor een ruimte tot 11.905 m². Je hebt de keuze uit 20 warmtestanden. De afmetingen van deze Adax Neo NP Paneelverwarming- 8 zijn 93.40 cm breedte, 37 cm hoogte en 8.50 cm lengte. 

Specificaties Adax Neo NP Paneelverwarming- 8

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Adax Neo NP Paneelverwarming- 8

De Adax Neo NP Paneelverwarming-8 is een revolutionaire radiator die niet alleen efficiënt warmte verspreidt, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur. Met zijn slanke ontwerp en strakke lijnen past deze paneelverwarming perfect in moderne woonruimtes. Wat deze radiator echt bijzonder maakt, is de digitale ingebouwde klokthermostaat. Hiermee kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en de verwarming op de gewenste tijden programmeren. Geen gedoe meer met aparte thermostaten of handmatig de verwarming aan- en uitzetten. Met de tiptoets bediening, geïntegreerd in de rechter zijkant van de radiator, is het regelen van de temperatuur een fluitje van een cent. De Adax Neo NP Paneelverwarming-8 wordt geleverd met een muurbeugel, zodat u deze eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Hierdoor bespaart u niet alleen ruimte, maar kunt u ook genieten van een gelijkmatige warmteverdeling in de kamer. Dankzij de hoge kwaliteit materialen en de geavanceerde technologie is deze radiator niet alleen energiezuinig, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Kortom, met de Adax Neo NP Paneelverwarming-8 bent u verzekerd van een comfortabele en stijlvolle verwarmingsoplossing in uw huis.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Adax Neo NP Paneelverwarming- 8

De Adax Neo NP Paneelverwarming- 8 is geschikt voor ruimtes tot 11.905 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Adax Neo NP Paneelverwarming- 8 wel of niet geschikt.

De Adax Neo NP Paneelverwarming- 8 beschikt over 20 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Adax Neo NP Paneelverwarming- 8 is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Adax Neo NP Paneelverwarming- 8 is 1000 tot 1500 watt.

De Adax Neo NP Paneelverwarming- 8 heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Adax Neo NP Paneelverwarming- 8 is 93.40 cm breed, 37 cm hoog en 8.50 cm lang.

De plaatsing van de Adax Neo NP Paneelverwarming- 8 is: Wandmontage.