1. Convectorkachel
  2. Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP

Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP

4.5/5

Deze Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP is geschikt voor een ruimte tot 50 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP zijn 81.50 cm breedte, 54.50 cm hoogte en 12 cm lengte. 

Specificaties Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit 2000W
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP

Met het Coazy Verwarmingspaneel kan je snel en efficiënt je ruimte verwarmen. Of je nu een vrijstaande of wandmontage convectorkachel verkiest, dit elektrische verwarmingspaneel met thermostaat biedt jou de mogelijkheid om de temperatuur naar wens in te stellen. Met een vermogen van 2000W kan dit paneel zorgen voor koude lucht vanaf 5 ºC tot hete lucht van wel 70 °C. Bovendien kan je de ingebouwde ventilator gebruiken om de ruimte te verkoelen, waardoor dit apparaat het hele jaar door nuttig is. De Coazy convectorkachel is geschikt voor diverse ruimtes, zoals je woonkamer, slaapkamer en zelfs de badkamer. Met de handige draaiknop kan je de temperatuur eenvoudig aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Dit moderne en mobiele verwarmingspaneel biedt niet alleen comfort, maar ook veiligheid. Dankzij de geïntegreerde veiligheidsmaatregelen kan je met een gerust hart genieten van de warmte die dit apparaat biedt. Verwarm je ruimte op een efficiënte en veilige manier met de Coazy Verwarmingspaneel.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP

De Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP is geschikt voor ruimtes tot 50 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP wel of niet geschikt.

De Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP is 81.50 cm breed, 54.50 cm hoog en 12 cm lang.

De plaatsing van de Coazy VerwarmingspaneelVrijstaand of Wandmontage Convectorkachel Elektrisch met Thermostaat- 2000W- Met WiFi APP is: Vrijstaand, Wandmontage.