1. Convectorkachel
  2. AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie

AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie

4.5/5

Deze AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is geschikt voor een ruimte tot 23 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie zijn 20 cm breedte, 62 cm hoogte en 15 cm lengte. 

Specificaties AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie

Met de AirKing Elektrische kachel 2000 Watt kun je binnen enkele minuten genieten van een aangename kamertemperatuur tot wel 30 °C. Deze keramische ventilatorkachel is voorzien van een krachtig warmte-element van 2000 Watt, waardoor hij zowel als bijverwarming of als hoofdverwarming gebruikt kan worden. Dankzij de 80° oscillatie zorgt deze kachel ervoor dat de warmte gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Deze elektrische kachel van AirKing biedt niet alleen comfortabele warmte, maar ook gemak en gebruiksvriendelijkheid. Met de handige afstandsbediening kun je de kachel eenvoudig bedienen vanaf de bank of je bed. Daarnaast beschikt de kachel over een handige timerfunctie, waarmee je de verwarming automatisch kunt instellen op de gewenste tijd en duur. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de kachel 's ochtends al warmte biedt wanneer je opstaat, of 's avonds warmte geeft als je thuiskomt. Met de AirKing Elektrische kachel 2000 Watt haal je niet alleen een krachtige verwarming in huis, maar ook een stijlvol en compact design. De kachel past moeiteloos in ieder interieur en neemt weinig ruimte in beslag. Daarnaast is hij voorzien van een handvat, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je nu snel een koude kamer wilt opwarmen of een comfortabele temperatuur wilt behouden, met deze elektr.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie

De AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is geschikt voor ruimtes tot 23 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie wel of niet geschikt.

De AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is een Convectorkachel. Het vermogen van deze AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is 20 cm breed, 62 cm hoog en 15 cm lang.

De plaatsing van de AirKing Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels