1. Convectorkachel
  2. Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie

Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie

4.5/5

Deze Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie zijn 31 cm breedte, 61 cm hoogte en 16 cm lengte. 

Specificaties Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurHalogeen
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie

De Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie is de perfecte verwarmingsoplossing voor jouw huis. Met zijn halogeen verwarmingselement en 3 warmtestanden (400-800-1200W) zorgt deze kachel voor een comfortabele en warme omgeving. De 180° automatische rotatiefunctie zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid, waardoor elke hoek van de kamer aangenaam wordt verwarmd. Deze infraroodkachel is niet alleen functioneel, maar ook zeer handig in gebruik. Hij beschikt over een handvat waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste plek in huis. Bovendien is de kachel voorzien van antikantelbeveiliging, wat betekent dat hij direct stopt met verwarmen als hij per ongeluk omvalt. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. De Plein Air Infraroodkachel is ideaal voor gebruik in ruimtes tot 25m². Of je nu de woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt verwarmen, deze kachel is geschikt voor elke ruimte. Bovendien heeft hij een veiligheidsstop onder het apparaat, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting. Met zijn praktische ontwerp en effectieve verwarmingsprestaties is de Plein Air Infraroodkachel de perfecte keuze voor een warm en gezellig huis.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie

De Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie wel of niet geschikt.

De Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie is 1000 tot 1500 watt.

De Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie is 31 cm breed, 61 cm hoog en 16 cm lang.

De plaatsing van de Plein Air Infraroodkachel Heater ALN-1200 3 WarmtestandenDraaifunctie is: Vrijstaand.