1. Convectorkachel
  2. Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led

Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led

4.5/5

Deze Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led is geschikt voor een ruimte tot 36 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led zijn 60 cm breedte, 66 cm hoogte en 23 cm lengte. 

Specificaties Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt

 

KleurDonkerbruin
Plaatsing

Omschrijving van de Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led

Geniet van de sfeer van een open haard zonder rook en vuur met de Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led van Klarstein. Laat je betoveren door de realistische en dimbare led-vlammenillusie die deze haard biedt. Om de gezelligheid compleet te maken, heeft de haard ook een verwarmingsfunctie met twee standen die je naar wens kunt inschakelen. Met de geïntegreerde weektimer kun je bovendien je persoonlijke verwarmingstijden flexibel programmeren. Niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua uiterlijk is de Etna een eyecatcher. De behuizing is gemaakt van polystone en imiteert op bedrieglijke wijze een open haard van baksteen. Hierdoor voegt de haard een vleugje elegantie toe aan elke kamer. De bediening van de haard is eenvoudig: je kunt het apparaat bedienen via het display of gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening. Zo kun je de haard moeiteloos aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en genieten van de warmte en gezelligheid die hij biedt.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led

De Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led is geschikt voor ruimtes tot 36 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led wel of niet geschikt.

De Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led is 1500 tot 2000 watt.

De Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led is 60 cm breed, 66 cm hoog en 23 cm lang.

De plaatsing van de Etna elektrische haardweektimer afstandsbediening led is: .