1. Convectorkachel
  2. Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115×95

Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95

4.5/5

Deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95 is geschikt voor een ruimte tot 15 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95 zijn 115 cm breedte, 95 cm hoogte en 6 cm lengte. 

Specificaties Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

Kleurwit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95

De Höffmayr slimme infrarood verwarming is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een energiezuinige en efficiënte manier om een aangename warmte in huis te creëren. Dit infrarood verwarmingspaneel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol dankzij de bijbehorende lijst. Met een afmeting van 115x95 centimeter past het paneel perfect in elke ruimte en voegt het een vleugje moderniteit toe aan je interieur. Wat dit product echt uniek maakt, is de ingebouwde wifi-functionaliteit. Hiermee kun je het paneel eenvoudig bedienen via je smartphone of tablet, waar je ook bent. Stel de gewenste temperatuur in, pas de verwarmingsmodus aan en plan zelfs vooraf wanneer je wilt dat de verwarming aan- of uitgaat. Dit geeft je de volledige controle over je warmtebron en helpt je om energie te besparen. Daarnaast is de Höffmayr slimme infrarood verwarming ook nog eens veilig en milieuvriendelijk. Het paneel verwarmt namelijk niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer. Dit zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele warmte zonder de nadelen van droge lucht of stofverplaatsing. Bovendien is het paneel voorzien van een oververhittingsbeveiliging, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de warmte die het biedt. Kies voor de Höffmayr slimme infrarood verwarming en breng warmte en comfort in je huis op een energiezuinige en slimme manier. Met.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95 is geschikt voor ruimtes tot 15 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95 wel of niet geschikt.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95 beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95 is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95 is 1000 tot 1500 watt.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95 heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95 is 115 cm breed, 95 cm hoog en 6 cm lang.

De plaatsing van de Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 115x95 is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage.