1. Convectorkachel
  2. Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel

Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel

4.5/5

Deze Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel is geschikt voor een ruimte tot 22 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleur2000Watt design wifi zwart
Plaatsing

Omschrijving van de Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel

De Quality Heating -Wifi kachel is een innovatieve elektrische verwarming die zowel aan de wand kan worden gemonteerd als vrijstaand kan worden gebruikt. Met zijn elegante design past deze convectorkachel perfect in elke ruimte van uw huis. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer is, deze kachel zorgt altijd voor een aangename temperatuur. Wat deze wandconvector echt uniek maakt, is de mogelijkheid om dagelijkse programma's in te stellen. Dit betekent dat u de verwarming kunt laten inschakelen en uitschakelen op specifieke tijdstippen, waardoor u energie bespaart en de temperatuur in uw huis nauwkeurig kunt regelen. Of het nu gaat om het opwarmen van de kamer voordat u opstaat in de ochtend, of het creëren van een gezellige sfeer voordat u thuiskomt na een lange dag werken, met deze convectorkachel is het allemaal mogelijk. Naast zijn programmeerbare functies, is deze convectorkachel ook uiterst efficiënt. Dankzij het gebruik van geavanceerde technologieën kan hij snel en gelijkmatig warmte verspreiden, waardoor u binnen enkele minuten kunt genieten van een comfortabele omgeving. Daarnaast is de kachel voorzien van een WiFi-functie, waardoor u hem eenvoudig kunt bedienen via een app op uw smartphone. Dit biedt u de mogelijkheid om de temperatuur in uw huis op afstand aan te passen, waar u ook bent. Kortom, de Quality Heating -Wifi kachel is de ideale keuze voor iedereen die.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel

De Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel is geschikt voor ruimtes tot 22 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel wel of niet geschikt.

De Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Quality Heating -Wifi kachel elektrisch kachel elektrische verwarming wand en vrijstaand- convectorkachel is: .