1. Convectorkachel
  2. Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot

Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot

4.5/5

Deze Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot is geschikt voor een ruimte tot 28 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot zijn 21 cm breedte, 37.50 cm hoogte en 60.50 cm lengte. 

Specificaties Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit - Turbofunctie, Timer, Afstandsbediening & App
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot

De Tristar Elektrische Kachel KA-5819 is een innovatieve convectorkachel die perfect is voor gebruik in huis. Deze kachel is uitgerust met geïntegreerde handgrepen, waardoor hij gemakkelijk en veilig verplaatst kan worden. Met een krachtig vermogen van 2000 W kan deze kachel elke ruimte in een mum van tijd opwarmen. De Tristar KA-5819 heeft drie verschillende standen, namelijk 750, 1250 en 2000 W, zodat je de warmte kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien biedt deze kachel verschillende handige functies, zoals een turbofunctie voor extra snelle opwarming, een vorstvrije modus om ervoor te zorgen dat de temperatuur niet onder het vriespunt komt, en een handige timerfunctie waarmee je de kachel automatisch kunt instellen op de gewenste tijd. Je kunt de Tristar KA-5819 op verschillende manieren bedienen. Of het nu handmatig is, met de meegeleverde afstandsbediening of zelfs met behulp van de speciale mobiele app, je hebt altijd volledige controle over de instellingen van deze kachel. Het apparaat is voorzien van een duidelijk LCD-display waarop je gemakkelijk alle instellingen kunt aflezen. Je kunt deze instellingen ook rechtstreeks op je smartphone bekijken via de app, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot

De Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot is geschikt voor ruimtes tot 28 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot wel of niet geschikt.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot is 21 cm breed, 37.50 cm hoog en 60.50 cm lang.

De plaatsing van de Tristar Elektrische Kachel KA-5819 Convectorkachel App en afstandsbediening Timerfunctie Voor een ruimte tot is: Vrijstaand.