1. Convectorkachel
  2. Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer

Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer

4.5/5

Deze Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer is geschikt voor een ruimte tot 32 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer zijn 80 cm breedte, 8.5 cm hoogte en 45.5 cm lengte. 

Specificaties Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer

Met de Looki Slimme Elektrische Kachel hoef je nooit meer te kiezen tussen een warm huis en lage energiekosten. Met behulp van de handige app en het gebruiksvriendelijke aanraakscherm kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en het energieverbruik controleren. Het glazen paneel en het strakke design zorgen ervoor dat deze kachel een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur, of het nu in de woonkamer, slaapkamer of badkamer is. Deze slimme kachel is niet alleen efficiënt, maar ook veilig in gebruik. Dankzij de oververhittingsbeveiliging en de kinderslotfunctie hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken. Daarnaast beschikt de Looki Elektrische Kachel over een ingebouwde thermostaat, waardoor de kachel automatisch aan- en uitgeschakeld wordt om de gewenste temperatuur te behouden. Naast de standaard verwarmingsmodus heeft deze kachel ook een energiebesparende modus, waarmee je nog meer kunt besparen op je energierekening. Daarnaast is de Looki Elektrische Kachel ook programmeerbaar, zodat je de kachel kunt laten werken op de momenten dat jij dat wilt. Kortom, met de Looki Elektrische Kachel geniet je niet alleen van een warm huis, maar houd je ook grip op je energiekosten.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer

De Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer is geschikt voor ruimtes tot 32 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer wel of niet geschikt.

De Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer is 80 cm breed, 8.5 cm hoog en 45.5 cm lang.

De plaatsing van de Looki Slimme Elektrische Kachel met App en Aanraakscherm Glazen paneel Convector Verwarming Radiator Badkamer is: Vrijstaand, Wandmontage.