1. Convectorkachel
  2. Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60

Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60

4.5/5

Deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60 is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60 zijn 120 cm breedte, 60 cm hoogte en 6 cm lengte. 

Specificaties Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60

De Höffmayr slimme infrarood verwarming biedt een innovatieve oplossing voor het verwarmen van je huis. Dit infrarood verwarmingspaneel is niet alleen energiezuinig, maar ook efficiënt, waardoor je op een milieuvriendelijke manier kunt genieten van een comfortabele warmte. Met het geavanceerde wifi-functie van dit infrarood paneel kun je de verwarming eenvoudig op afstand bedienen via je smartphone. Stel de gewenste temperatuur in voordat je thuiskomt, zodat je altijd in een behaaglijk warm huis arriveert. Daarnaast kun je met de wifi-functie ook het energieverbruik monitoren en optimaliseren, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere levensstijl. Het 120x60 glazen design van dit infrarood verwarmingspaneel maakt het een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Het strakke en moderne ontwerp past perfect in zowel een klassieke als een eigentijdse inrichting. Bovendien is dit paneel eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor je direct kunt genieten van de voordelen van infrarood verwarming. Kortom, de Höffmayr slimme infrarood verwarming biedt niet alleen warmte, maar ook comfort, gemak en een energiezuinige oplossing voor een aangenaam binnenklimaat.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60 is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60 wel of niet geschikt.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60 beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60 is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60 is 500 tot 1000 watt.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60 heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60 is 120 cm breed, 60 cm hoog en 6 cm lang.

De plaatsing van de Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel glas120x60 is: Vrijstaand, Wandmontage.