1. Convectorkachel
  2. Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor

Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor

4.5/5

Deze Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor is geschikt voor een ruimte tot 11 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor zijn 27.50 cm breedte, 24.50 cm hoogte en 10.50 cm lengte. 

Specificaties Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor

Type heaterConvectorkachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

KleurWit | Zwart
Plaatsing

Omschrijving van de Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor

De SUNTEC Heat Protect is een betrouwbare vorstbewaker die perfect is voor het beschermen van verschillende ruimtes tegen vorstschade, zoals voorraadruimtes, garages, kelders, werkplaatsen en tuinhuisjes zonder eigen verwarming. Met zijn hoogwaardige Mika verwarmingselement zorgt deze convector ervoor dat de gewenste temperatuur altijd behouden blijft. De temperatuur kan eenvoudig worden ingesteld met behulp van de thermostaat die aan de zijkant van het apparaat is bevestigd, en dit kan traploos worden gedaan. Wat deze vorstbeschermingsconvector nog slimmer maakt, is de automatische temperatuurbewaking. Hierdoor schakelt het apparaat automatisch in of uit, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Dit zorgt niet alleen voor een optimale bescherming tegen vorst, maar ook voor een lagere energierekening. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het handmatig in- of uitschakelen van de convector. Met de SUNTEC Heat Protect kunt u met een gerust hart uw waardevolle spullen opslaan in uw voorraadruimte, uw auto beschermen in de garage of uw gereedschap veilig bewaren in uw werkplaats. Deze vorstbewaker biedt een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing om vorstschade te voorkomen.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor

De Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor is geschikt voor ruimtes tot 11 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor wel of niet geschikt.

De Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor is 27.50 cm breed, 24.50 cm hoog en 10.50 cm lang.

De plaatsing van de Suntec Heat Protect Antivries Convector VorstbewakerAutomatische temperatuurbewaking tot 25 m³- Voor is: .