1. Convectorkachel
  2. TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E

TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E

4.5/5

Deze TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E is geschikt voor een ruimte tot 24 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E zijn 17.20 cm breedte, 37.80 cm hoogte en 53 cm lengte. 

Specificaties TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurHoofdkleur wit (met accenten in zilver en zwart)
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E

De TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E is een innovatieve verwarmingsoplossing die jouw huis snel en efficiënt opwarmt. Met een vermogen van 2000 watt biedt deze elektrische kachel voldoende warmte om zelfs de koudste ruimtes comfortabel te maken. Dankzij de convector technologie wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, waardoor je binnen no-time kunt genieten van een aangename temperatuur. Deze elektrische kachel is voorzien van diverse handige functies die je verwarmingservaring verbeteren. De TCH 23 E heeft een ingebouwde thermostaat waarmee je de gewenste temperatuur eenvoudig kunt instellen. Daarnaast is de kachel voorzien van een timerfunctie, zodat je de verwarming automatisch kunt laten uitschakelen na een bepaalde periode. Dit bespaart energie en zorgt ervoor dat je altijd een warme en comfortabele omgeving hebt. Met zijn strakke en moderne design past de TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E perfect in elk interieur. De kachel is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging en een kantelbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Bovendien is deze elektrische kachel geruisloos en geurloos, waardoor je ongestoord kunt genieten van de warmte. Kies voor de TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E en ervaar het comfort en gemak van een efficiënte.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E

De TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E is geschikt voor ruimtes tot 24 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E wel of niet geschikt.

De TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E is een Convectorkachel. Het vermogen van deze TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E is 17.20 cm breed, 37.80 cm hoog en 53 cm lang.

De plaatsing van de TROTEC Elektrische kachel Convector TCH 23 E is: Vrijstaand.