1. Ventilatorkachel
  2. QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling

QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling

4.5/5

Deze QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling is geschikt voor een ruimte tot 22 m². Je hebt de keuze uit 0 warmtestanden. De afmetingen van deze QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling zijn 19 cm breedte, 12 cm hoogte en 46 cm lengte. 

Specificaties QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling

De QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling biedt niet alleen warmte tijdens de koude winterdagen, maar ook verfrissing tijdens de hete zomermaanden. Met zijn instelbare temperaturen van 10°C tot 49°C past deze veelzijdige wandkachel zich moeiteloos aan de behoeften van elke gebruiker aan. Of je nu behoefte hebt aan extra warmte tijdens een koude avond of verkoeling zoekt op een warme dag, de QLT Wandkachel staat voor je klaar. Het installeren en bedienen van deze wandkachel is een fluitje van een cent. Dankzij het eenvoudige montagesysteem kun je de kachel snel aan de muur bevestigen, waardoor je waardevolle ruimte bespaart. Met het handige bedieningspaneel aan de voorkant van de kachel of de bijgeleverde afstandsbediening kun je de temperatuur gemakkelijk aanpassen naar jouw voorkeur. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs kantoor bent, de QLT Wandkachel zorgt altijd voor de perfecte temperatuur. Met zijn strakke en moderne ontwerp past de QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling perfect in elk interieur. Het is niet alleen een praktisch apparaat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke kamer. De kachel is uitgerust met een timerfunctie, waardoor je de verwarming of verkoeling automatisch kunt uitschakelen na een bepaalde tijd. Dit zorgt niet alleen voor gem.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling

De QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling is geschikt voor ruimtes tot 22 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling wel of niet geschikt.

De QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling beschikt over 0 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling is 19 cm breed, 12 cm hoog en 46 cm lang.

De plaatsing van de QLT 2-in-1 Wandkachel Elektrische Verwarming met Verkoeling is: Wandmontage.