1. Ventilatorkachel
  2. Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening

Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening

4.5/5

Deze Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening zijn 74 cm breedte, 69.20 cm hoogte en 22 cm lengte. 

Specificaties Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening

Creëer een warme en knusse sfeer in elk seizoen met de Elbrus elektrische haard met LED-technologie en afstandsbediening van Klarstein. Deze haard biedt een prachtig vlammenspel zonder de vervelende bijwerkingen van rook of hitte. Met zijn twee warmtestanden van 1000 of 2000 watt kun je altijd genieten van een comfortabel warm huis. Met de handige timerfunctie kun je eenvoudig de in- en uitschakeltijden voor de hele week instellen, inclusief de gewenste verwarmingstemperatuur. Zo kun je ervoor zorgen dat je altijd thuiskomt in een aangenaam warm huis. Daarnaast is de Elbrus elektrische haard uitgerust met een geïntegreerde oververhittingsbeveiliging, wat zorgt voor maximale veiligheid en gemoedsrust. Om het gebruiksgemak nog verder te vergroten, wordt de haard geleverd met een handige afstandsbediening. Hiermee kun je vanuit je luie stoel de haard bedienen en genieten van een knisperend haardvuur. Creëer de perfecte ambiance in je huis en geniet het hele jaar door van de gezelligheid met de Elbrus elektrische haard met LED-technologie en afstandsbediening.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening

De Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening wel of niet geschikt.

De Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening is 74 cm breed, 69.20 cm hoog en 22 cm lang.

De plaatsing van de Elbrus elektrische haardled-technologie afstandsbediening is: .