1. Convectorkachel
  2. Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar

Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar

4.5/5

Deze Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar is geschikt voor een ruimte tot 3 m². Je hebt de keuze uit 110 warmtestanden. De afmetingen van deze Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar zijn 30 cm breedte, 0.60 cm hoogte en 60 cm lengte. 

Specificaties Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar

De Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar is een compacte en praktische oplossing om een bureau te verwarmen, zelfs in koude of lastig te verwarmen ruimtes. Met deze zelfklevende verwarmingsplaat kan je eenvoudig de onderkant van je bureau verwarmen. De plaat kan eenvoudig worden bevestigd en de capaciteit kan naar wens worden ingesteld met de traploze dimmer. Wat deze verwarming zo handig maakt, is dat de dimmer zich dicht bij de gebruiker bevindt. Hierdoor hoef je niet telkens naar het stopcontact te lopen om de gewenste stand in te schakelen. Met de straling van deze infrarood verwarming worden je benen en voeten heerlijk warm, waardoor je een comfortabele werkomgeving creëert. Dankzij deze verwarming kan je ongestoord werken zonder last te hebben van koude voeten. Daarnaast is de Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar energiezuinig en milieuvriendelijk. Het verwarmen van je bureau met infraroodstraling is efficiënter dan traditionele verwarmingssystemen. Het zorgt voor een gerichte warmte op de plek waar je het nodig hebt. Geniet van een aangename warmte tijdens het werken en verhoog je productiviteit met deze praktische en innovatieve verwarming.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar

De Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar is geschikt voor ruimtes tot 3 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar wel of niet geschikt.

De Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar beschikt over 110 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar is 0 tot 500 watt.

De Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar is 30 cm breed, 0.60 cm hoog en 60 cm lang.

De plaatsing van de Infrarood Bureau VerwarmingDimbaar is: Vrijstaand.