1. Convectorkachel
  2. Adax Neo NP 06 KDTwandradiator

Adax Neo NP 06 KDTwandradiator

4.5/5

Deze Adax Neo NP 06 KDTwandradiator is geschikt voor een ruimte tot 5.952 m². Je hebt de keuze uit 20 warmtestanden. De afmetingen van deze Adax Neo NP 06 KDTwandradiator zijn 58.90 cm breedte, 37 cm hoogte en 589 cm lengte. 

Specificaties Adax Neo NP 06 KDTwandradiator

Type heaterConvectorkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Adax Neo NP 06 KDTwandradiator

De Adax Neo NP 06 KDTwandradiator combineert kracht met een slank en elegant design. Deze elektrische convector is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Met zijn ingebouwde nauwkeurige thermostaat en nachtverlaging programma zorgt deze radiator ervoor dat u altijd geniet van de perfecte temperatuur in uw kamer. U kunt eenvoudig de gewenste temperatuur instellen met de tiptoets bediening, welke geïntegreerd is aan de rechterzijde van de radiator. De Adax Neo NP 06 KDTwandradiator wordt geleverd inclusief een wandmontage beugel, waardoor u hem gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen. Dankzij zijn slanke ontwerp neemt hij minimale ruimte in beslag, terwijl hij toch een krachtige warmte afgeeft. Deze radiator is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige eyecatcher in elke kamer. Voeg warmte en stijl toe aan uw interieur met de Adax Neo NP 06 KDTwandradiator!

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Adax Neo NP 06 KDTwandradiator

De Adax Neo NP 06 KDTwandradiator is geschikt voor ruimtes tot 5.952 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Adax Neo NP 06 KDTwandradiator wel of niet geschikt.

De Adax Neo NP 06 KDTwandradiator beschikt over 20 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Adax Neo NP 06 KDTwandradiator is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Adax Neo NP 06 KDTwandradiator is 500 tot 1000 watt.

De Adax Neo NP 06 KDTwandradiator heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Adax Neo NP 06 KDTwandradiator is 58.90 cm breed, 37 cm hoog en 589 cm lang.

De plaatsing van de Adax Neo NP 06 KDTwandradiator is: Wandmontage.