1. Convectorkachel
  2. LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen

LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen

4.5/5

Deze LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen zijn 600 cm breedte, 600 cm hoogte en 400 cm lengte. 

Specificaties LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen

Verwen jezelf met de LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel. Of je nu onderweg naar huis bent of al lekker op de bank zit, deze slimme kachel zorgt ervoor dat je huis altijd heerlijk verwarmd is. Met een druk op de knop bedien je de kachel op afstand, waardoor je de temperatuur eenvoudig kunt aanpassen aan je behoeften. Deze convectorkachel is voorzien van twee verschillende verwarmstanden, zodat je kunt kiezen tussen een snelle opwarming of een langdurige, constante warmte. Daarnaast is er ook een handige antivriesmodus, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over bevriezing tijdens koude winterdagen. Een van de handigste functies van deze kachel is de 24-uurs-timer. Hiermee kun je de kachel zo instellen dat hij automatisch aan- en uitgaat op de door jou gewenste tijden. Zo hoef je niet meer na te denken over het aan- en uitzetten van de kachel, maar kun je gewoon genieten van een warm en comfortabel huis gedurende de hele herfst en winter. Met de LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel ben je verzekerd van een efficiënte en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing. Haal hem vandaag nog in huis en geniet van de ultieme warmte en comfort.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen

De LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen wel of niet geschikt.

De LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen is een Convectorkachel. Het vermogen van deze LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen is 600 cm breed, 600 cm hoog en 400 cm lang.

De plaatsing van de LSC Elektrische Kachel Smart Connect Convector Kachel Kachel Met 24-uurs-timer Kachel Op afstand te bedienen is: Vrijstaand.