1. Convectorkachel
  2. Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU

Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU

4.5/5

Deze Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU is geschikt voor een ruimte tot 39 m². Je hebt de keuze uit 6 warmtestanden. De afmetingen van deze Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU zijn 8 cm breedte, 45 cm hoogte en 124 cm lengte. 

Specificaties Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU

Type heaterConvectorkachel
Vermogen2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt

 

KleurWit 3000
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU

De Tesy 3000W elektrische verwarming convector met elektronische thermostaat is een krachtig en efficiënt verwarmingssysteem dat perfect is voor ruimtes waar constant behoefte is aan warmte. Of het nu gaat om een kantoor, een woonkamer of een slaapkamer, deze convector biedt de ideale oplossing om de gewenste temperatuur te behouden. Met de elektronische thermostaat kunt u een weekprogramma instellen, waardoor u de controle heeft over de verwarming gedurende de hele week. Of het nu gaat om een warme ochtend in het weekend of een aangename temperatuur tijdens uw avondeten, met deze convector kunt u het allemaal regelen. Bovendien is deze Tesy convector gemaakt in de EU, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. De convector kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt en perfect past bij elk interieur. Met een vermogen van 3000W zorgt deze convector voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van warmte in de kamer. Daarnaast is hij uitgerust met diverse beveiligingsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging en een kinderslot, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van de warmte die deze convector biedt. Kies voor de Tesy 3000W elektrische verwarming convector met elektronische thermostaat en geniet van een comfortabele en warme omgeving, het hele jaar door.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU

De Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU is geschikt voor ruimtes tot 39 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU wel of niet geschikt.

De Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU beschikt over 6 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU is 2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt.

De Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU is 8 cm breed, 45 cm hoog en 124 cm lang.

De plaatsing van de Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector elektronische thermostaat GEMAAKT IN DE EU is: Wandmontage.