1. Oliekachel
  2. oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay

oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay

4.5/5

Deze oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay zijn 720 cm breedte, 580 cm hoogte en 255 cm lengte. 

Specificaties oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay

Deze veelzijdige olieradiator zorgt voor een weldadige warmte in uw huis. Of u nu kiest om hem aan de muur te bevestigen of als mobiele kachel te gebruiken, de oneConcept Wallander biedt een knusse en comfortabele sfeer in uw woning. Met zijn regelbare thermostaat kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, zodat u altijd kunt genieten van een aangename warmte. Deze elektrische kachel is uitgerust met een handig led-display, waarmee u de temperatuur en andere instellingen gemakkelijk kunt aflezen. Het elegante design past perfect in elk interieur en voegt een vleugje stijl toe aan uw woonruimte. Dankzij de oliegevulde radiator geniet u niet alleen van een efficiënte verwarming, maar ook van een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte. De oneConcept Wallander olieradiator is een betrouwbare metgezel tijdens de koude wintermaanden. Met zijn nieuwe details, zoals de regelbare thermostaat en het led-display, biedt deze elektrische kachel nog meer gebruiksgemak en comfort. Creëer een heerlijke welzijnsoase in uw huis en geniet van de weldadige warmte die de oneConcept Wallander te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay

De oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay wel of niet geschikt.

De oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay is 500 tot 1000 watt.

De oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay is 720 cm breed, 580 cm hoog en 255 cm lang.

De plaatsing van de oneConcept Wallander Olieradiator met regelbare thermostaat Oliegevulde radiator Elektrische kachel Leddisplay is: Vrijstaand, Wandmontage.