1. Oliekachel
  2. Perel Olieradiator, 7 ribben

Perel Olieradiator, 7 ribben

4.5/5

Deze Perel Olieradiator, 7 ribben is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Perel Olieradiator, 7 ribben zijn 33 cm breedte, 38 cm hoogte en 15 cm lengte. 

Specificaties Perel Olieradiator, 7 ribben

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit | 7 Ribben
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Perel Olieradiator, 7 ribben

De Perel Olieradiator met 7 ribben is de perfecte aanvulling op jouw verwarmingssysteem. Met een vermogen van 700 W zorgt deze radiator voor een aangename bijverwarming in elke ruimte. Het apparaat is voorzien van een handige thermostaat, zodat je de temperatuur precies kunt regelen naar jouw wensen. Met zijn 7 ribben biedt deze olieradiator een efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling. De ingebouwde oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld als het te warm wordt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. Dankzij het handvat is deze radiator gemakkelijk te verplaatsen. Of je hem nu in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer wilt gebruiken, je kunt hem eenvoudig meenemen naar de gewenste locatie. De olieradiator werkt op olie, die wordt verwarmd en vervolgens langdurig warmte afgeeft, zelfs nadat het apparaat is uitgeschakeld. Kies voor de Perel Olieradiator met 7 ribben en geniet van de warmte en het comfort dat dit apparaat biedt. Voeg een vleugje gezelligheid toe aan elke kamer en laat de koude winterdagen achter je.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Perel Olieradiator, 7 ribben

De Perel Olieradiator, 7 ribben is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Perel Olieradiator, 7 ribben wel of niet geschikt.

De Perel Olieradiator, 7 ribben beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Perel Olieradiator, 7 ribben is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze Perel Olieradiator, 7 ribben is 500 tot 1000 watt.

De Perel Olieradiator, 7 ribben heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Perel Olieradiator, 7 ribben is 33 cm breed, 38 cm hoog en 15 cm lang.

De plaatsing van de Perel Olieradiator, 7 ribben is: Vrijstaand.