1. Oliekachel
  2. Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel

Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel

4.5/5

Deze Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel zijn 22.60 cm breedte, 57 cm hoogte en 45 cm lengte. 

Specificaties Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

KleurWit/Zwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel

De Aigostar Hubery 33ZDK olieradiator is een perfecte aanvulling op uw huis tijdens de koude wintermaanden. Met een vermogen van 2500W en 13 verwarmingsribben kan deze radiator snel en efficiënt ruimtes tot 25 m² verwarmen. Of het nu de slaapkamer, woonkamer, kantoor of andere ruimtes zijn, deze olieradiator zorgt voor een aangename warmte. Naast het verwarmen van uw ruimtes, heeft de Aigostar Hubery 33ZDK olieradiator ook een handige antivriesfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de radiator normaal kan starten, zelfs in omgevingen met lage temperaturen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over koude winters met deze radiator in huis. Geniet van een warme en gezellige winter met uw gezin. Daarnaast is deze olieradiator ook nog eens praktisch in gebruik. De radiator is uitgerust met een handige opbergruimte voor de kabel. Hierdoor kunt u de kabel netjes opbergen wanneer u de radiator niet gebruikt. Geen gedoe meer met rondslingerende kabels! Kortom, de Aigostar Hubery 33ZDK olieradiator is niet alleen een krachtige verwarmingsbron, maar ook een handig en praktisch apparaat voor in uw huis.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel

De Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel wel of niet geschikt.

De Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel is 22.60 cm breed, 57 cm hoog en 45 cm lang.

De plaatsing van de Aigostar Hubery 33ZDK Olieradiator Oliegevulde radiator Kachel is: Vrijstaand.