1. Elektrische kachel
  2. Houtkachel Ventilator

Houtkachel Ventilator

4.5/5

Deze Houtkachel Ventilator is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Houtkachel Ventilator zijn 7.5 cm breedte, 13.9 cm hoogte en 20.5 cm lengte. 

Specificaties Houtkachel Ventilator

Type heaterKeramische kachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Houtkachel Ventilator

De Houtkachel Ventilator is de perfecte oplossing om op een zuinige manier te genieten van een warme kamer. Met zijn energiezuinige keramische technologie zorgt deze kachel ervoor dat je op een slimme en efficiënte manier warmte kunt genereren. Daarnaast is deze kachel ook nog eens draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar de plek waar jij en je gezelschap zich bevinden. Deze zuinige keramische elektrische verwarming is speciaal ontworpen om geconcentreerd de plek te verwarmen waar jij zit of werkt. Of je nu een gezellige avond doorbrengt met vrienden in de woonkamer of geconcentreerd aan het werk bent in je thuiskantoor, deze kachel zorgt voor een aangename en comfortabele temperatuur. Bovendien is de Houtkachel Ventilator niet alleen praktisch, maar ook stijlvol vormgegeven, waardoor hij een mooie toevoeging is aan elk interieur. Met de Houtkachel Ventilator hoef je niet langer te kiezen tussen comfort en energiezuinigheid. Deze kachel biedt beide voordelen in één compact apparaat. Dus waar wacht je nog op? Verwarm je kamer op een slimme en zuinige manier met de Houtkachel Ventilator en geniet optimaal van je tijd thuis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Houtkachel Ventilator

De Houtkachel Ventilator is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Houtkachel Ventilator wel of niet geschikt.

De Houtkachel Ventilator beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Houtkachel Ventilator is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Houtkachel Ventilator is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De Houtkachel Ventilator heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Ja.

De Houtkachel Ventilator is 7.5 cm breed, 13.9 cm hoog en 20.5 cm lang.

De plaatsing van de Houtkachel Ventilator is: Vrijstaand.