1. Elektrische kachel
  2. Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming

Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming

4.5/5

Deze Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming is geschikt voor een ruimte tot 50 m². Je hebt de keuze uit 30 warmtestanden. De afmetingen van deze Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming zijn 15 cm breedte, 37 cm hoogte en 14 cm lengte. 

Specificaties Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming

De Dynter HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater is een krachtige verwarmingsoplossing die je helpt om de koude wintermaanden comfortabel door te komen. Met een vermogen van 2000W biedt deze kachel een snelle en efficiënte verwarming voor elke ruimte in je huis. Of je nu worstelt met hoge gasrekeningen of gewoon behoefte hebt aan wat extra warmte na een lange fietstocht of tijdens het werken, de Dynter Elektrische Kachel zorgt ervoor dat je nooit meer last hebt van koude handen of voeten. En als je slaapkamer ook altijd zo koud is wanneer je gaat slapen, dan is deze kachel de perfecte oplossing om je slaapomgeving aangenaam en knus te maken. Met zijn keramische verwarmingselementen zorgt de Dynter Elektrische Kachel voor een gelijkmatige en consistente warmteverspreiding. De kachel is voorzien van verschillende instellingen, zodat je de temperatuur naar wens kunt aanpassen. Daarnaast is hij ook uitgerust met een handige timerfunctie, zodat je de kachel kunt instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd. Met zijn stijlvolle en compacte design past de Dynter Elektrische Kachel perfect in elke ruimte. Of je hem nu in de woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs in de badkamer plaatst, deze kachel zorgt voor een aangename warmte zonder veel ruimte in beslag te nemen. Dus zeg vaarwel tegen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming

De Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming is geschikt voor ruimtes tot 50 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming wel of niet geschikt.

De Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming beschikt over 30 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming is 15 cm breed, 37 cm hoog en 14 cm lang.

De plaatsing van de Dynter. HW2000 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming is: Vrijstaand.