1. Elektrische kachel
  2. TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E

TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E

4.5/5

Deze TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E zijn 260 mm breedte, 800 mm hoogte en 260 mm lengte. 

Specificaties TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E

Type heaterKeramische kachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

KleurWit met zilverkleurig rooster
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E

Wanneer de kou toeslaat, is snel handelen vereist. Anders kan het welzijn worden aangetast en de stemming dalen. De TFC 25 E verspilt geen tijd aan het opwarmen. Gewoon inschakelen en meteen genieten van de warme luchtstroom. En als u geen genoeg kunt krijgen van deze aangename warmte, neemt u de keramische kachel gewoon mee. Met de geïntegreerde draaggreep is deze compacte kachel gemakkelijk te verplaatsen. De Trotec elektrische kachel TFC 25 E is een betrouwbare oplossing voor de koude dagen. Met zijn krachtige verwarmingsvermogen zorgt hij ervoor dat u snel kunt genieten van een aangename warmte. De keramische verwarmingselementen zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling, zodat u kunt ontspannen in een comfortabele omgeving. Bovendien heeft de kachel een ingebouwde thermostaat, waarmee u de gewenste temperatuur eenvoudig kunt instellen en behouden. Met zijn compacte formaat en geïntegreerde transportgreep is de TFC 25 E ook ideaal voor gebruik op verschillende locaties. Of u nu in de woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs in de garage bent, deze kachel biedt altijd de nodige warmte. Daarnaast is de kachel voorzien van een oververhittingsbeveiliging en een kantelbeveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw veiligheid. Kortom, de Trotec elek.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E

De TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E wel of niet geschikt.

De TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E is een Keramische kachel. Het vermogen van deze TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E is 260 mm breed, 800 mm hoog en 260 mm lang.

De plaatsing van de TROTEC Elektrische kachel TFC 25 E is: Vrijstaand.