1. Elektrische kachel
  2. Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en

Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en

4.5/5

Deze Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en zijn 18 cm breedte, 35 cm hoogte en 17 cm lengte. 

Specificaties Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en

De Lopoleis® Elektrische Kachel is de perfecte metgezel voor de ijzige winterdagen. Met zijn elegante en draagbare ontwerp is deze elektrische kachel van Lopoleis een must-have. Het is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Met een lichtgewicht constructie kan je deze kachel gemakkelijk overal in huis plaatsen, of het nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de studeerkamer is. Deze elektrische kachel biedt drie verschillende standen, met een maximaal vermogen van 2000 W, zodat je de temperatuur precies kunt aanpassen aan jouw behoeften. Of je nu een snelle opwarming nodig hebt of een constante warmte gedurende de dag, deze kachel kan het allemaal aan. Met zijn keramische verwarmingselement zorgt de Lopoleis kachel voor een aangename en gelijkmatige warmteverspreiding in de kamer. Het is geschikt voor ruimtes tot 25m2, dus je kunt het gebruiken in verschillende kamers in huis. Naast zijn functionaliteit en efficiëntie, ziet deze elektrische kachel er ook nog eens stijlvol uit. Met zijn strakke en moderne ontwerp past het perfect bij elk interieur. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en draagbare elektrische kachel om je warm te houden tijdens de koude wintermaanden, dan is de Lopoleis Elektrische Kachel de ideale keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van een warm en comfortabel huis.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en

De Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en wel of niet geschikt.

De Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en is 18 cm breed, 35 cm hoog en 17 cm lang.

De plaatsing van de Lopoleis® Elektrische Kachel Keramische Kachel Elektrische verwarming Keramische Heater Draagbaar en is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels