1. Gaskachel
  2. KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel

KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel

4.5/5

Deze KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel zijn 41 cm breedte, 73 cm hoogte en 46 cm lengte. 

Specificaties KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel

Type heaterGaskachel
Vermogen4000 watt en meer

 

KleurGrijs
Plaatsing

Omschrijving van de KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel

De KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel is een ware toevoeging aan elk huis. Met zijn elegante ronde design en hoogwaardige afwerking voegt deze gaskachel niet alleen warmte toe aan de ruimte, maar ook een vleugje stijl. Met twee verwarmingsniveaus kunt u de warmte naar wens aanpassen, waardoor u altijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur. Deze gaskachel biedt natuurlijke warmte, waardoor u kunt genieten van een gezellige sfeer zonder dat u afhankelijk bent van elektriciteit. Met zijn tankdeksel op ware grootte kunt u eenvoudig de gastank vervangen, zodat u altijd voldoende warmte heeft. De elektrische ontsteking zorgt voor een moeiteloze en veilige ontsteking van de kachel. Bij de KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel worden een standaard slang en regenhoes meegeleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie en bescherming tegen weersinvloeden. Bovendien worden er ook 3 draagbakken meegeleverd, waardoor u uw favoriete gerechten kunt bereiden terwijl u geniet van de warmte van de kachel. Dankzij de 360° wielen kunt u de kachel eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste locatie in uw huis. Voeg warmte en stijl toe aan uw interieur met de KESSER gaskachel keramischMobiele Kachel.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel

De KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel wel of niet geschikt.

De KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel is een Gaskachel. Het vermogen van deze KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel is 4000 watt en meer.

De KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel is 41 cm breed, 73 cm hoog en 46 cm lang.

De plaatsing van de KESSER® Gaskachel keramischMobiele Kachel is: .