1. Gaskachel
  2. Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt

Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt

4.5/5

Deze Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt is geschikt voor een ruimte tot 1 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt zijn 60 cm breedte, 0.60 cm hoogte en 30 cm lengte. 

Specificaties Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurZelfplakkend met dimmer
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt

De Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt, ook bekend als de Stefan Francis elektrische bureauverwarming, is de perfecte oplossing om warmte toe te voegen aan uw werkplek. Deze verwarming is uitgerust met de nieuwste carbon techniek, waardoor het efficiënt en energiezuinig is. Met een dikte van slechts 6mm is het een slanke en discrete toevoeging aan uw bureau. Een van de beste eigenschappen van deze verwarming is dat het zelfplakkend is, wat betekent dat u geen gereedschap nodig heeft om het te monteren. Met de bijgeleverde stekkerdimmer kunt u gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen, zodat u altijd comfortabel kunt werken, zelfs op koude dagen. Deze bureauverwarming is ideaal als bijverwarming en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Voeg een vleugje comfort toe aan uw werkplek en geniet van de aangename warmte die deze zelfplakkende fiberplaat bureauverwarming biedt. Met zijn eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke dimmer is het de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar extra warmte onder het bureau. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige verwarmingstechnologie.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt

De Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt is geschikt voor ruimtes tot 1 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt wel of niet geschikt.

De Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt is 0 tot 500 watt.

De Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt is 60 cm breed, 0.60 cm hoog en 30 cm lang.

De plaatsing van de Infrarood bureau verwarming fiber plaat zelfplakkend 150Watt is: Wandmontage.