1. Gaskachel
  2. Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I

Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I

4.5/5

Deze Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I zijn 17.60 cm breedte, 70.50 cm hoogte en 45.50 cm lengte. 

Specificaties Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I

Type heaterGaskachel
Vermogen4000 watt en meer

 

KleurRood
Plaatsing

Omschrijving van de Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I

De Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I is een handige verwarmingsoplossing met een infrarood warmtestraling van 4,2 kW. Deze kachel werkt op propaangas en is ideaal voor het verwarmen van ruimtes tot 240m³, zoals werkplaatsen, werven, garages, bijgebouwen en andere kleine ruimtes. Deze gaskachel biedt vele voordelen, waaronder een warmte-output van 4,2kW in 3 standen: 1,5kW - 2,9kW - 4,2kW. Het zorgt voor een aangename infrarood warmtestraling, vergelijkbaar met de zon, zonder wind of geluid. Met een gewicht van slechts 8 kg is deze kachel ook zeer lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast zorgt de stille werking ervoor dat u geen last heeft van storend geluid, met slechts 52 decibel. Deze heater werkt op propaanflessen en heeft geen netstroom nodig. Het is een volledig autonome kachel die gebruikt kan worden op locaties zonder stroomvoorziening, zoals buiten, op verplaatsing, enz. Een ander voordeel is dat deze kachel geen lucht rondblaast, waardoor de werkomgeving schoon en stofvrij blijft. Daarnaast is het opvouwbare ontwerp perfect voor compacte opslag buiten het seizoen. Deze kachel werkt zowel met propaan als butaan en is geschikt voor standaard gasflessen van 10,5 kg (.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I

De Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I wel of niet geschikt.

De Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I is een Gaskachel. Het vermogen van deze Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I is 4000 watt en meer.

De Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I is 17.60 cm breed, 70.50 cm hoog en 45.50 cm lang.

De plaatsing van de Mobiele infrarood gaskachel 4,2kW MW-Tools WG15I is: .