1. Gaskachel
  2. Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater

Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater

4.5/5

Deze Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater is geschikt voor een ruimte tot 9 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater zijn 90.50 cm breedte, 2.20 cm hoogte en 50.50 cm lengte. 

Specificaties Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleur50.5*90.5cm/450W
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage, Wandcontactdoos

Omschrijving van de Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater

Het Kibani Infrarood verwarmingspaneel is een revolutionaire manier om je huis te verwarmen. Met de stijgende olie- en gasprijzen is het niet alleen voordelig, maar ook milieuvriendelijk. Dit paneel kan eenvoudig aan het plafond of de muur worden bevestigd, waardoor het nauwelijks ruimte inneemt en perfect past bij elk interieur. Dankzij de infraroodtechnologie straalt het paneel direct warmte uit naar de objecten en mensen in de kamer, in plaats van de lucht te verwarmen. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van warmte, zonder enige warmteverlies. Bovendien is het paneel uitgerust met een thermostaat, waardoor je de gewenste temperatuur eenvoudig kunt regelen. Het Kibani Infrarood verwarmingspaneel is niet alleen ideaal voor thuisgebruik, maar ook voor kantoren, winkels en andere commerciële ruimtes. Met zijn elegante en slanke ontwerp voegt dit verwarmingspaneel een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte. Daarnaast is het paneel energiezuinig en duurzaam, waardoor je op de lange termijn geld bespaart en bijdraagt aan een groenere toekomst. Kies voor de meest voordelige en aantrekkelijke oplossing voor een warm huis met het Kibani Infrarood verwarmingspaneel. Geniet van snelle, gelijkmatige en efficiënte verwarming, terwijl je tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verkleint.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater

De Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater is geschikt voor ruimtes tot 9 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater wel of niet geschikt.

De Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater is 0 tot 500 watt.

De Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater is 90.50 cm breed, 2.20 cm hoog en 50.50 cm lang.

De plaatsing van de Kibani Infrarood verwarmingspaneel- Paneel Kachel voor aan het plafond of de muur Heater is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage, Wandcontactdoos.