1. Gaskachel
  2. MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch

MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch

4.5/5

Deze MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch zijn 38 cm breedte, 72 cm hoogte en 42 cm lengte. 

Specificaties MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch

Type heaterGaskachel
Vermogen4000 watt en meer

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch

Dankzij zijn hoogwaardige constructie en krachtige prestaties is de MONZANA® Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus-Keramisch de ideale keuze voor het verwarmen van geventileerde binnenruimtes. Met een indrukwekkend vermogen van 4200 watt levert deze gaskachel een aangename en efficiënte warmte, waardoor je je op koude dagen comfortabel en knus voelt. Deze mobiele gaskachel is uitgerust met keramische branders, die zorgen voor een gelijkmatige en consistente warmteverdeling in de ruimte. Met drie verschillende warmteniveaus kun je de gewenste temperatuur eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften en voorkeuren. Of je nu een snelle opwarming nodig hebt of een constante warmte gedurende langere tijd, deze gaskachel biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Daarnaast beschikt de MONZANA® Mobiele Gaskachel over handige functies zoals een piëzo-ontsteking, waardoor je geen aansteker of lucifers nodig hebt om het apparaat aan te zetten. Met de ingebouwde thermostaat kun je de gewenste temperatuur nauwkeurig regelen en met de omvalbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken. Bovendien is de gaskachel voorzien van wieltjes, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen naar elke gewenste locatie in je huis. Met de MONZANA® Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus-Keramisch geniet je van een.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch

De MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch wel of niet geschikt.

De MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch is een Gaskachel. Het vermogen van deze MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch is 4000 watt en meer.

De MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: .

De MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch is 38 cm breed, 72 cm hoog en 42 cm lang.

De plaatsing van de MONZANA Mobiele Gaskachel 3 Warmteniveaus- Keramisch is: .