1. Gaskachel
  2. Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw

Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw

4.5/5

Deze Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw zijn 40 cm breedte, 73 cm hoogte en 53 cm lengte. 

Specificaties Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw

Type heaterGaskachel
Vermogen4000 watt en meer

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw

De Blumfeldt Andora gaskachel is de perfecte oplossing om snel en gemakkelijk comfortabele warmte te creëren op plaatsen waar geen permanente verwarming of stroomaansluiting aanwezig is. Deze draagbare gaskachel is ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld tuinen, op terrassen, tijdens het kamperen of zelfs in schuurtjes of garages. De Andora gaskachel heeft drie warmtestanden, zodat je de warmte kunt aanpassen aan jouw behoeften. Met een vermogen tot wel 4,2 kW zorgt deze kachel voor een aangename en constante warmte, zelfs op koudere dagen. De kachel is eenvoudig te bedienen en veilig in gebruik, dankzij de ingebouwde beveiliging tegen oververhitting en de automatische uitschakelfunctie bij een gebrek aan zuurstof. Daarnaast is de Blumfeldt Andora gaskachel ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan elke buitenruimte. Het moderne design met een matte zwarte afwerking past perfect bij elke omgeving. Dankzij de draagbare constructie kun je de kachel gemakkelijk verplaatsen en overal neerzetten waar je wat extra warmte nodig hebt. Geniet van gezellige avonden buiten, zelfs als het wat frisser wordt, met de Blumfeldt Andora gaskachel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw

De Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw wel of niet geschikt.

De Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw is een Gaskachel. Het vermogen van deze Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw is 4000 watt en meer.

De Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw is 40 cm breed, 73 cm hoog en 53 cm lang.

De plaatsing van de Blumfeldt Andora Gaskachel Gasverwarming 3 Warmtestanden Tot 4,2Kw is: .