1. Convectorkachel
  2. Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101×56

Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56

4.5/5

Deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56 is geschikt voor een ruimte tot 6 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56 zijn 101 cm breedte, 56 cm hoogte en 6 cm lengte. 

Specificaties Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleurwit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56

De Höffmayr slimme infrarood verwarming is een revolutionair apparaat dat op een energiezuinige en efficiënte manier zorgt voor een aangename warmte in jouw huis. Dit infrarood verwarmingspaneel is uitgerust met wifi, waardoor je het eenvoudig kunt bedienen met je smartphone of tablet. Met een afmeting van 101x56 cm past dit infrarood paneel perfect in elke ruimte. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs de badkamer, dit verwarmingspaneel zorgt overal voor een comfortabele temperatuur. Dankzij de stralingswarmte van infrarood wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en voel je direct de aangename warmte op je huid. Daarnaast is dit infrarood verwarmingspaneel voorzien van een stijlvolle lijst, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een elegante toevoeging vormt aan je interieur. De Höffmayr slimme infrarood verwarming is eenvoudig te installeren en kan zowel aan de muur als aan het plafond worden bevestigd. Met de Höffmayr slimme infrarood verwarming geniet je niet alleen van een comfortabele warmte, maar bespaar je ook op energiekosten. Dankzij de efficiënte werking van infrarood technologie wordt de warmte direct opgewekt zonder energieverlies. Daarnaast kun je het verwarmingspaneel eenvoudig programmeren en bedienen via de wifi-functie, waardoor je altijd de perfecte temperatuur kunt instellen, waar je ook bent.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56 is geschikt voor ruimtes tot 6 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56 wel of niet geschikt.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56 beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56 is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56 is 0 tot 500 watt.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56 heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56 is 101 cm breed, 56 cm hoog en 6 cm lang.

De plaatsing van de Höffmayr slimme infrarood verwarming- infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneelmet lijst 101x56 is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage.