1. Convectorkachel
  2. ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel

ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel

4.5/5

Deze ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel zijn 17 cm breedte, 37 cm hoogte en 17 cm lengte. 

Specificaties ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel

Met de ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel kunt u genieten van aangename warmte tijdens de koude wintermaanden. Deze praktische kachel is speciaal ontworpen om optimale luchtcirculatie te bieden, waardoor u snel kunt genieten van een comfortabele temperatuur in uw huis of kantoor. Deze keramische ventilatorkachel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn slanke en moderne ontwerp past hij perfect in elke ruimte. De kachel is voorzien van een handige draaifunctie, waardoor de warme lucht gelijkmatig wordt verspreid en geen enkel hoekje onaangeroerd blijft. Daarnaast beschikt de ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel over een handige thermostaat, waarmee u de gewenste temperatuur kunt instellen. Zo kunt u altijd genieten van de ideale warmte die bij uw persoonlijke voorkeur past. Bovendien is de kachel uitgerust met een oververhittingsbeveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Of het nu gaat om het verwarmen van uw slaapkamer, woonkamer, kantoor of een andere ruimte, de ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel is de perfecte keuze. Geniet van de aangename warmte en het verfrissende briesje dat deze kachel u biedt, en zeg vaarwel tegen koude winterdagen.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel

De ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel wel of niet geschikt.

De ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel is een Convectorkachel. Het vermogen van deze ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel is 17 cm breed, 37 cm hoog en 17 cm lang.

De plaatsing van de ProfiCare HL 3086 Keramische ventilatorkachel is: Vrijstaand.